Tervetuloa

Pieniä hetkiä elämän arjessa, ohi kiitäviä tuokioita, kiitollisuutta. Utuisia taikatuokioita kun tarina tarttuu sormiin. Ihmetystä luonnon helmassa linnunlaulun kaikuessa korviin. Ajatuksia, iloja unelmia ja suruja. Unien kiehtovaa maailmaa. ©Asta Gyldén-Lahtinen
sunnuntai 22. elokuuta 2021

Täysikuu elokuu Harvest moon

 


Elokuun täydestäkuusta käytetään nimityksiä, vihreän maissinkuu, sammen kuu, viljakuu, punainen kuu

Viljat kypsyvät runsaana pelloilla, täyteläiset tähkät huojuvat korsissa ja ovat valmiina sadonkorjuuseen.


Puutarhassa omenoiden posket ovat saaneet punaista väriä pintaansa, ne ovat kasvaneet pyöreiksi ja mehukkaiksi. On sadonkorjuukauden alku ja aika valmistautua talveen, päivät viilenevät ja lyhenevät, pimeys ja hiljaisuus hakevat tilaa. Elokuun täysikuu on tasapainon aikaa. Osa sadosta on jo korjattu, mutta loput sadosta odottavat vielä korjaajaa. Kuun kasvaessa juhlimme tähän mennessä tekemäämme työtä. Katsomme toivoa täynnä tulevaisuuteen.


Kuun noustessa täytenä siniselle taivaalle vapautamme kaikki pelkomme epäonnistumisista. Otamme askeleita menestykseen elämässämme ja luotamme siihen, että maailmankaikkeus tulee meitä vastaan.

Positiivisia affirmaatioita täydelläkuulla:

Vapautan kaiken sen, mikä ei enää palvele minua

Avaudun vastaanottaakseni hyvää

Luovutan pois kaikki pelot ja epäilyt

Vapautan kaikki alemmat värähtelytaajuudet

Annan elämän kulkea vapaasti lävitseni

Kaikki esteet polullani poistuvat vaivattomasti

Vapautan pois myös kivut ja kärsimykset

Olen avoin vastaanottamaan minulle tulevia valtavia mahdollisuuksia

Vapautan kaikki uskomukset, suhteet ja ihmiset, jotka eivät palvele minua

Päästän irti kaiken, joka ei ole tarkoituksenmukaista

Aktivoin ilo virran, joka kulkee lävitseni puhdistaen ja voimistaen minut.


Täydenkuun aikaan kaikki voimistuu ja saa enemmän energiaa. Kiinnitä huomiota tunteisiisi ja sisäiseen maailmaan. Tunnista tunteitasi uudelleen, niihin tutustuminen on voimaannuttavaa, hyväksy ne kaikki ja anna niille tilaa. Kysy itseltäsi, mistä he tulevat ja miksi?

Kirjoita ajatuksesi paperille. Tunteiden kirjoittaminen auttaa kehoa vapauttamaan virheellisiä ja voimia vieviä ajatuksia ja tunteita.

Sano EI! häiriötekijöille, laita puhelin pois, sammuta nerflix ja käytä aikaa kuunnellaksesi aktiivisesti ääntäsi sisälläsi. Hengitä ja rentoudu, kuuntele kehoasi ja sen viestejä. Ole itsellesi hyvä ja kerro rakkaudellisia asioita. Aina kun katsot peiliin, sano jotain postitiivista itsellesi.


Hyväksy kaikki tunteesi, kun vastustat tunteitasi, luot esteen fyysisen ja henkisen kehosi välille. Kun hyväksyt tunteesi, yhdistyt enemmän itseesi ja sisäiseen olemukseesi.

Joskus aiemmin kirjoitin täydenkuun magiasta postauksen, voit lukea senlinkistä

https://valokinkiteet.blogspot.com/2014/05/full-moon-magic.html 

Voimallista ja eheyttävää täydenkuun aikaa!

-Asta- 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti