Tervetuloa

Pieniä hetkiä elämän arjessa, ohi kiitäviä tuokioita, kiitollisuutta. Utuisia taikatuokioita kun tarina tarttuu sormiin. Ihmetystä luonnon helmassa linnunlaulun kaikuessa korviin. Ajatuksia, iloja unelmia ja suruja. Unien kiehtovaa maailmaa. ©Asta Gyldén-Lahtinen
maanantai 10. toukokuuta 2010

Tulossa on

Kyllä se on tulossa, ihan varmasti! se kesä nimittäin. Joutsenet tekivät pesää, suon laidassa samaan paikkaan kuin viime vuonnakin. Sammakoiden urku konsertti, soitti kevät sävelmää, nousevin ja laskevin soinnuin. Muutto linnut, kertoivat oksilla tarinoita kaukomaista.Riekko kävi pihan ruokinta paikalla, sillä oli jo puolittain kesätamineet yllä, valkoista oli vähän enää jäljellä. Ensimmäinen PÄÄSKYpariskunta, kävi tarkastamassa pesäpaikkaa, räystään alla. Minä "heitin talviturkin", kävin uimassa saunasta kahtena iltana. hrr.. Joten kesä voi kyllä astua esiin.

2 kommenttia:

  1. Oi, teillä on riekkoja pihalla. Minä en ole ikinä sellaista edes nähnyt!

    Ihana, tuo alimmainen kuva, vaikka minua ei vielä veteen saisi villit hevosetkaan, brrrrrr. :)

    VastaaPoista
  2. Kesämökin pihalla näimme tuon upean ilmestyksen, en ole myös, nähnyt aiemmin tuollaista. Tietysti hölmistyneenä tuijotin, enkä saanut kameraa käsiin ajoissa. Olihan upea!

    VastaaPoista