Tervetuloa

Pieniä hetkiä elämän arjessa, ohi kiitäviä tuokioita, kiitollisuutta. Utuisia taikatuokioita kun tarina tarttuu sormiin. Ihmetystä luonnon helmassa linnunlaulun kaikuessa korviin. Ajatuksia, iloja unelmia ja suruja. Unien kiehtovaa maailmaa. ©Asta Gyldén-Lahtinen
torstai 13. toukokuuta 2010

Aurinkoa ja tummia pilviä

Aurinko on hellinyt hitusen tänään, tuulenhenkäys on lämpöinen, kevään makuinen. Välillä tummat pilvet seilasivat yllättäen, kameran kanssa kyykkivän, nutturapään ylle ja heittivät lämpöisiä isoja vesipiskoja päälle.

Äitienpäivä hortensia katselee ulos, kuinka ruoho alkaa viheriöimään, ojentelee lehtiään aurinkoa kohti.

Tämä uljas, pihan äänekäs valtias, herättää meikäläisen joka aamu kello neljän, viiden aikaa. mrrr


Suloinen, pulleavatsainen odottava äiti? vai onko tuo jo imettävä?, aterioi meidän seljapensaan oksalla. Sillä oli niin tuhottoman kova nälkä, ettei välittänyt, vaikka hiippailin lähemmäksi koko ajan. Valokuvasivu Alfheimin puolelta voit löytää enemmän kuvia hänestä.

5 kommenttia:

 1. Suloinen orava. Täällä nyt +24 ja tuulikin tyyntymässä, joten oikein hyvin tarkenee. On sellainen kesäinen tuoreus ilmassa.

  VastaaPoista
 2. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 3. Oi! kirjoitin liirumlaarumia. Piti sanomani, että kevät on lempi vuodenaikani, vaikka kaikissa vuodenajoissa voi nähdä niin paljon kaunista. Mutta lämmin ilma on ihanaa, voi olla paljon ulkona.

  VastaaPoista
 4. Taitaa tuo rouva jo imettää, kun tisut on noin hyvin näkyvillä.

  Tuollainen herätyskello meilläkin on. Aika raivostuttava, vaikkakin kaunis. ;)

  VastaaPoista
 5. Anskukka, olin myös sitä mieltä, että imettää jo, mies meinasi että on niin pullukka. Joskus, tekisi mieli tehdä fasaanipaistia, mutta kiukku aikaisesta herätyksestä laantuu aina kuitenkin.

  VastaaPoista