Tervetuloa

Pieniä hetkiä elämän arjessa, ohi kiitäviä tuokioita, kiitollisuutta. Utuisia taikatuokioita kun tarina tarttuu sormiin. Ihmetystä luonnon helmassa linnunlaulun kaikuessa korviin. Ajatuksia, iloja unelmia ja suruja. Unien kiehtovaa maailmaa.
sunnuntai 16. toukokuuta 2010

Hellettä, ukkospuuskia

Perjantaina huristelimme, jälleen kesämökillemme. Matka vain 26 km taittui nopeasti. Lämpömittari huiteli 28 astetta. Hätäisesti pääsimme autosta ulos ja saimme kannettua tavarat sisään, kun ukkosmyrsky pyyhkäisi pitkin järven pintaa. Jyrisi ja kolisteli, meni sitten menojaan. Aurinko pilkahti nopeasti, pilvien takaa esiin. Oi mikä tuoksu kosteasta metsästä tulikaan, koivunlehtiä ja sammalta.


Illalla en olisi malttanut mennä nukkumaan, oli niin kaunista.  Usva alkoi hiljaa hiipiä maiseman reunoille. Avoimesta ikkunasta, luonto tulvi vielä sisään vuoteeseenkin. Kurkien kirkkaat äänet kiirivät suolta, mustarastas pisti parastaan, kuin kilvan muiden lintujen kanssa. Joutsenpari lensi jostain läheltä, rupatellen toisilleen. Käki kukkui, sen ääni kantautui kirkkaana muun pauhun yli. Sinnittelin kauan vuoteessa, ennenkuin annoin unelle luvan tulla.


Tämä kaveri, juhli eilen illalla oikein kunnolla. Häät kestivät koko yön, se näyttää eksyneen suunnasta. Järvi oli ihan toisaalla, mihin tämä tepasteli. Sitä se teettää, rellestäminen.


Puut kuhisivat pikkulintuja.

Lauantaina, oli kaunis vaikkakin tuulinen päivä. Tuulikin oli lämmin ja pehmoinen.

Mustarastas  tulee ihan viereen juttelemaan, tuntui marmattavan tarjoilusta. Onneksi olin varannut vähän pähkinöitä ja auringonkukan siemeniä evääksi sille.

11 kommenttia:

 1. Ihania tunnelmia ja kuvia mökiltänne. Pian pitää suunnitella se kevätkyrönjokikeikka... ettei ehdi kevät mennä ohi . siskohaleja.

  VastaaPoista
 2. En osaa ees sanoa, miten valtavia ailahduksia nämä kuvat aiheuttaa <3
  Kiitos, ja jatkan nauttien...

  VastaaPoista
 3. En löytänyt blogejasi blogilistalta; olisi kovin paljon vaivattomampaa pysyä kärryillä päivityksistä, jos listalta löytyisit :-)
  http://www.blogilista.fi/blogi/lisaa

  VastaaPoista
 4. Hih, jopa menee tomeran näköisenä sammakko tuossa kuvassa. Kiire on kova, että ehtii ensimmäisenä. ;)

  VastaaPoista
 5. Mags, tervetuloa lukemaan ja katselemaan, hyvä jos voin välittää osan kokemistani luontoelämyksistä muille. Lisäsin nyt kaikki blogini blogilistalle.

  VastaaPoista
 6. Anskukka! seurasin huolestuneena sen menoa, vauhti oli kova, suunnasta en olisi mennyt vannomaan. Kait se tiesi minne oli menossa.

  VastaaPoista
 7. Hei Kaarnikka! Olin jo huolestunut, kun ei ole kuulunut mitään. Ajattelin että, olet kuupannut jonnekkin suonsilimään, kamerasi kanssa.

  VastaaPoista
 8. Tulinpa vastavierailulle. Täällähän on vallan kaunista, tekstit ja kuvat tunnelmineen. Tänne palaan vielä.

  VastaaPoista
 9. Tervetuloa Irma! Kiva kun tulit, sinulla on niin valtavan hienoja valokuvia, blogissasi. Olen niitä ihastellut ihan soikeana.

  VastaaPoista
 10. Ah miten upeita sammalkuvia!!!
  Ensivisiitillä täällä...=)

  VastaaPoista
 11. Tervetuoa jarna, hauskaa kun löysit blogini, tule toisenkin kerran.

  VastaaPoista