Tervetuloa

Pieniä hetkiä elämän arjessa, ohi kiitäviä tuokioita, kiitollisuutta. Utuisia taikatuokioita kun tarina tarttuu sormiin. Ihmetystä luonnon helmassa linnunlaulun kaikuessa korviin. Ajatuksia, iloja unelmia ja suruja. Unien kiehtovaa maailmaa. ©Asta Gyldén-Lahtinen
lauantai 24. heinäkuuta 2021

Säilön kiitollisuutta

 


Taivaalla vaeltavat laiskat pumpulipilvet ovat vielä uneliaita. Ahkera mehiläinen surisee jo keltaisessa kukassa keräämässä mettä. Ohitse liitävän perhosen lepattavat siivet ovat kuin läpikuultavaa pitsiä auringossa. Ruohon vihreys ja viileys paljaan jalan alla tuntuu virkistävältä. Uusi lämmin ja aurinkoinen päivä on edessäpäin. Keskikesä kuhisee elämää, jonka keskellä saan aistia kaiken kauneuden ja ihmeellisyyden.Tänään olen erityisen kiitollinen auringosta, lämmöstä, kukkasista, pienestä linnusta omenapuun oksalla ja kaikista rakkaista ihmisistäni. Ajattelin kerätä jokaisesta päivästä pieniä asioita, joista tunnen iloa ja kiitollisuutta. Säilön niitä mieleeni ja keskityn niihin. Se mihin kiinnitämme huomiota kasvaa ja voimistuu, sitä saamme enemmän ja enemmän elämäämme.

 


Illalla kun hämärä jo hiipii auringon uuvuttamilla pihapuiden oksistoilla, juuri kun painan pääni pehmoiseen tyynyyn, ajattelen kaikkia hyviä pieniä asioita joita olen kerännyt mieleeni. En suostu keräämään, kertaamaan ja säilömään ikäviä asioita. Joskus on niin kovin vaikea ajatella iloisia ja mukavia juttuja. Päivän huolet ja musta mieli voivat yrittää vyöryä ylitse valtoimenaan. Juuri silloin kaiva vaikka vain yksi ihan pikkuruisen pieni hyvä asia mieleesi ja keskity siihen. 

Elän kyllä päivien ikävät hetket läpi ja koen niiden tunnetilat, en kiellä niitä, tai ohita. Päästän ne kuitenkin pian menemään "puhallan" kämmeneltäni ilmaan ja sanon "Kiitos"

Iloa ja hyviä asioita päiviinne!

-Asta- 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti