Tervetuloa

Pieniä hetkiä elämän arjessa, ohi kiitäviä tuokioita, kiitollisuutta. Utuisia taikatuokioita kun tarina tarttuu sormiin. Ihmetystä luonnon helmassa linnunlaulun kaikuessa korviin. Ajatuksia, iloja unelmia ja suruja. Unien kiehtovaa maailmaa. ©Asta Gyldén-Lahtinen




maanantai 18. lokakuuta 2010

Mustaa ja Valkoista Patsas


 Muut mustavalkomaanantain haasteeseen osallistuneet löydät täältä

23 kommenttia:

  1. tetra, kiitos :). Tämä ihan ensimmäinen Mustavalkoiseni

    VastaaPoista
  2. savisuti, kiitos myös sinulle. Materiaali on puuta, taidokasta työtä. Kuvasin ortodoksisessa kirkossa Kreetalla.

    VastaaPoista
  3. Kaunis! tunnelmallinen ja harras, hiukan jopa mystinen.

    VastaaPoista
  4. isopeikko, kiitos vielä vinkistä. Ryhdyin heti kuvaa väsäämään ja sainhan onnistumaan hih! Silmät oli kyllä niin ristissä, että huomasin aamulla kirjoittaneeni tekstiin ihan "sitomattomia", no ei haittaa ne sai korjattua.

    VastaaPoista
  5. Sasaliini, on hauskaa kuinka kuva näyttää mustavalkoisena ihan erilaiselta. Näihin enkeleihin ihastuin kovin, värillisinäkin.

    VastaaPoista
  6. Harakka, eikös olekkin. Pidän enkelipatsaista, minulla on niitä seinillä ja pöydillä. Ne ovat kyllä lähinnä pulleajäsenisiä pikkuenkeleitä, niin kuin minäkin.. ei kai väliä jos jäsenet pulleat, kun vain siivet kantaa, siis minulla. Tämä meni nyt vähän hassuksi.

    VastaaPoista
  7. Todella kaunis enkeli ja myös aiemmissa postauksissa hienoja tunnelmapaloja. Kiitos Valokki tästä hetkestä, jonka tarjosit täällä :)

    VastaaPoista
  8. Sari, nautin vielä lomatunnelmien rippeistä. Muistelen kivoja lämpimiä asioita ja ajatuksia. Aivoni ovat olleet lepotilassa tarinoilta ja runoilta. Nyt runoukko on tullut närkästyneenä muutaman kerran nykimään hihasta, kysyen "eikö jo runoiltaisi?"

    VastaaPoista
  9. ursulakatariina, kiitoksia sinulle myös positiivisesta kommentista. Ne kannustavat ja antavat uutta potkua blogin postausten väsäämiseen.

    VastaaPoista
  10. Kaunis kuva kauniista patsaasta. Ekaa kertaa blogissasi vierailen. Kaunis värssy on profiilissasi. Ytimekkäästi olet sanonut olennaisen.

    VastaaPoista
  11. tanssiva harmaa pantteri, tervetuloa blogiini!. Kirjoittelen kaikenlaisa värssyjä, sekä satuilen välillä. Tervetuloa uudelleen:)

    VastaaPoista
  12. Harras. Kuin ohitseen kulkevaa kirkkokansaa siunaava.

    VastaaPoista
  13. Kaunis enkeli, aivan ihanasti onnistunut mustavalkea ♥

    Leppoisaa viikonloppua :)

    VastaaPoista
  14. raijanpaivia ja
    aimarii, tervetuloa blogiini, en muistaakseni ole aiemmin teitä "tavannut". Kiitoksia kivoista kommenteista.

    VastaaPoista
  15. seijastiina, kiitos sinulle myös. Mukavaa viikonloppua!

    VastaaPoista