Tervetuloa

Pieniä hetkiä elämän arjessa, ohi kiitäviä tuokioita, kiitollisuutta. Utuisia taikatuokioita kun tarina tarttuu sormiin. Ihmetystä luonnon helmassa linnunlaulun kaikuessa korviin. Ajatuksia, iloja unelmia ja suruja. Unien kiehtovaa maailmaa. ©Asta Gyldén-Lahtinen
sunnuntai 10. lokakuuta 2010

Tuuli tukassa, rantahiekkaa sukassa

Voin kuulla  kuinka aallot juoksevat kilpaa rantakiville. Auringon lämpö viipyy viellä iholla.
Hauska ja ikimuistoinen loma Kreetalla, Haniassa on takana. Mukavia muistoja kertyi paljon. 
Kuvia tuli nappailtua runsaasti. Laitan nyt vain ihan muutamia teille katseltavaksi.

Meri oli niin turkoosin sininen, vesi kristallin kirkasta.
Olisin voinut istua vaikka kuinka kauan, katsellen aaltojen ajatonta kulkua.
Pikkusisko nautti tuulesta, auringosta ja mahtavista aalloista.Kukat kukkivat vielä kauniisti, vaikka Kreikassakin on jo syksy.

Pienet ihastuttavat kyläkujat kutsuivat kulkemaan kivetyksilleen.
Näin matkalla useita kauniita kirkkoja ja pieniä kappeleita. Olisin tahtonut kuvata ne kaikki, mutta siihen ei aika  olisi riittänyt.
Patsaita Kreikkalaisista tarustoista, saattoi ihailla ravintoloiden terassien sivustoilla.
Laitan lisää kuvia, kunhan ehdin niitä vähän lajitella.
Auringonlaskua Kreetalla voit ihailla täällä
Hyvää alkavaa viikkoa ja paljon aurinkoenergiaa lähettää teille kaikille!
-Valokki-

19 kommenttia:

 1. Oh ja ah, ihana Kreikka! Kreetallakin olen ollut useita kertoja!!

  VastaaPoista
 2. Pilviharso, kyllä oli paljon ihanaa katseltavaa, sopivan lämmintä 25-29 astetta. Vaikka pelkään lentämistä, tahdon vielä Kreikkaan. Paljon sain virtaa akkuuni, syksyn varalle.

  VastaaPoista
 3. Kauniita kuvia ja hienoja rakennuksia siellä on.
  Ja noita puikkukujia on kiva kulkea.
  Hyvä kun sait varattua akkujasi talvea varten ja varsinkin marraskuun harmautta!

  VastaaPoista
 4. Tervetuloa takaisin! Kauniita kuvia olet ottanut...minulle tuli ihan haikeus ja ikävä Kreetalle.

  VastaaPoista
 5. OIIII!!! Ihania kuvia. Tunnelma välittyi tänne saakka. Kiitos!

  VastaaPoista
 6. Täällä yksi Kreikka-fani huokailee; nuo siniseksi maalatut ovet ovat laineen liplatuksen ohella sitä 'minunkreikkaa'... Ihanista kuvista kiitoksia :-D

  VastaaPoista
 7. Oi teillä on ollut ihanaa siellä! Valoa ja lämpöä ja nyt riittää hyvää mieltä, kiva kiva!

  VastaaPoista
 8. Kesäinen tuulahdus tänne räntäsateeseen ei ole ollenkaan pahitteeksi. Kiitos!

  VastaaPoista
 9. Harakka, kauniita kujia ja ihania pieniä yksityiskohtia vaikka kuinka. Olin välillä ihan tuskassa kun olisin halunnut räpsiä kuvia enemmän. Muu porukka (miehet)meni jo ties missä.

  VastaaPoista
 10. Sari, kiitos, kotiinpaluu ei harmittanut. Koti ja kotimaa ovat kauniita ja rakkaita. Vaikka haluaisin kyllä vielä Kreikkaan, vaikka ihan samaan paikkaankin. Jäi niin paljon tutkittavaa.

  VastaaPoista
 11. Sasaliini, ihanaa! kun voin välittää osan matkan tunnelmasta muille:)

  VastaaPoista
 12. Mags, minusta tuli myös Kreikka fani, olen aimmin ollut kaksi kertaa Kyproksella. Pidin kyllä Kreetasta enemmän, sinne menen vielä. Kunhan toivun lentokokemuksesta:(

  VastaaPoista
 13. Johanna, kyllä oli kivaa ja hyvä mieli tuntuu säilyvän. Valokuvien kanssa saan vielä kerrata monet kivat hetket. Oli oikea piristysruiske.

  VastaaPoista
 14. irma, kyllä nyt täällä kotimaassa on aika viileät tunnelmat. Tänään satoi ensilumi, tuuli ihan hirveästi. Onneksi aurinko on kuitenkin näyttäytynyt ja on ollut muutama oikein kaunis päivä.

  VastaaPoista
 15. Kiitos tästä aurinkoisesta ja lämpimästä matkasta! En ole itse käynyt koskaan Kreetalla, mutta listalla se kyllä on. Paikka, jossa haluaisin ehdottomasti joskus käydä!

  VastaaPoista
 16. Ai niin ja piti vielä kommentoida tuota blogibannerikuvaasi. Se on aivan mielettömän kaunis ja tunnelmaa täynnä! Siihen jää kiinni.

  VastaaPoista
 17. Varjo, kiitos sinulle kommentista :). Kreeta on tutustumisen arvoinen saari. Hyvää ruokaa, lämmintä ja paljon kaunista luontoa. Taskuvarkaita ei tarvitse niin paljoa pelätä kuin Espanjan turistikohteissa.

  Blogibannerikuva on otettu Kreetalta, vanhasta myllylaaksosta. Aivan kiljaisin kun kiipesin natisevia tikkaita, puoliksi luuhistuneen myllyn toiseen kerrokseen. Näky oli hurmaava, en uskaltautunut kävelemään toiseen kerrokseen, oli niin hauraan näköiset lattialaudat. Tikkailta päin napsin kuvia. Otin myllylaaksosta muitakin kuvia, mutta tuosta kuvasta tuli mielstäni kaikkein tunnelmallisin.

  VastaaPoista
 18. isopeikko, eikös vain :) Oli paljon kirkasta vettä ja kauniita koristeellisia yksityiskohtia, joka paikassa. Esteetikolle, makeaa massun täydeltä.

  VastaaPoista