Tervetuloa

Pieniä hetkiä elämän arjessa, ohi kiitäviä tuokioita, kiitollisuutta. Utuisia taikatuokioita kun tarina tarttuu sormiin. Ihmetystä luonnon helmassa linnunlaulun kaikuessa korviin. Ajatuksia, iloja unelmia ja suruja. Unien kiehtovaa maailmaa.
perjantai 15. lokakuuta 2010

Loman paloja ja tunnelmia

Illat  lempeää, tummaa samettia. Vienoja lämpimiä tuulenvireitä.
Jostain kantautuvaa kaunista musiikkia. Tuoksuja, maukkaita makuelämyksiä.
Kukkasia, aaltoja, auringon hyväilyä, lämpöä ja lepoa.Nämä pienet kisut olivat niin suloisia, mutta saivat mielen vähän surulliseksi.
Olivatko katukisuja? miten niiden käy?

Retkikuvia vanhaan Milin myllylaaksoon löydät täältä
 Hyvää alkavaa viikonloppua kaikille :)

9 kommenttia:

 1. Kaikkien aikojen upein yliökuva! Hyvä sinä!

  Mukavaa viikonloppua, Valokki!

  VastaaPoista
 2. Aivan ihastuttavat kollaasit sinulla jälleen Valokki ♥
  Alin tietty kaikkein hellyttävin, kissat on kauniita ja ihan hyvin voivan näköisiä :)

  Mukavaa viiikon vaihdetta!

  VastaaPoista
 3. Nämä kuvat ovat kuin eri maailmasta, kun niitä tässä syksyn hämärässä katselen - villasukat jalassa. Niin paljon kauniita kukkasia, syksystä tietoakaan. Kisulit ovat kuvauksellisia, varmaan osa heistä on kodittomia.

  VastaaPoista
 4. Ihanat kollaasit, mietin juuri että iltahämy kuvia tuli otettua ehkä liian vähän,tai ne meni plörinäksi, sinulla onneksi on muutamia.

  VastaaPoista
 5. Ihania, ihania, ihania tunnelmapaloja!
  terv. toinenkin villasukin varustautunut :-)

  VastaaPoista
 6. Leena Lumi kiitos, kiva kun pidit yökollaasista. Kuvat tuli napattua vauhdista, olimme menossa illalliselle. Hauskaa viikonloppua sinullekkin.

  isopeikko, minun teki mieli laittaa pieni kissa kassiin, lisätä sen kuva passiin, tuoda kotiin, kaataa maitoa sille tassiin.

  VastaaPoista
 7. seijastiina,
  pidin kisuista ja tein niistä useampia kollaaseja. Mietin vain miten niiden käy, nuo pienet olivat samassa läjässä, hyppivät puiden oksilla vanhalla kylpylä alueella.


  Manteli,
  jatkan vielä itsekkin vähän kesää näillä kuvilla. Hassua ajatella että siellä on vielä nytkin uimapukukeli, minulla on myös nyt villasukat ja monta paitaa. Takassa ritisee tuli.

  VastaaPoista
 8. Valoru,
  Minulla nuo iltahämykuvat onnistuivat ihan vahingossa. Yleensä tulee epätarkkoja, varsinkin noin nopeasti ruilauttamalla.

  Mags,
  mukavaa tunnelmoida, kun suljen silmäni ja oikein keskityn niin saan vielä oikein hyvin kiinni tunnelmasta rannalla, aaltojen kulkiessa valkealla hiekalla. Hyvää villasukka viikonloppua :)

  VastaaPoista