Tervetuloa

Pieniä hetkiä elämän arjessa, ohi kiitäviä tuokioita, kiitollisuutta. Utuisia taikatuokioita kun tarina tarttuu sormiin. Ihmetystä luonnon helmassa linnunlaulun kaikuessa korviin. Ajatuksia, iloja unelmia ja suruja. Unien kiehtovaa maailmaa.
tiistai 16. helmikuuta 2010

Valokuvaus

Isosiskon innoittamana, joitakin vuosia sitten, tempauduin valokuvauksen kiehtovaan maailmaan. Ensimmäinen digikamerani oli pieni Cannon PowerShot oi! kun se oli ihana ja kuinka näpsäkästi, kuvat siirtyivätkään tietokoneelle ja huonoja kuvia sai karsia pois, joten sai napsutella säästelemättä. Useampi kuvausretki on sen jälkeen tullut tehtyä ja luonnossa liikkuminenkin on lisääntynyt, siitä on tainnut tulla ihan tauti. Jollei pääse vähän havuja haisteleen ja hyttysten kanssa taisteleen, niin alkaa ahdistaa. Tänä päivänä luonnon näkee aivan toisin silmin, kuin aiemmin, pienet hauskat yksityiskohdat, muodot ja värit huomaa eri tavalla. Toivottavasti vielä taito kuvata "oikein" joskus löytyy ja saa yhtä kauniita tuotoksia, kuin tänään olen selaillut siskoni blogissa ja hänen suosikki linkkeissään.

3 kommenttia:

 1. Meillä on ollutkin monta tosi riemukasta retkeä, kameroden kanssa. Toivottavasti pian taas pääsisimme jonnekkin pöpelikköön bongailemaan kuurankukkia. Kuvaustaidossa sulla ei mielestäni oo mitään valittamista, ja tuolla kamerallasi otat parempia kuvia kun mä noilla omilla suttuputkillani. Nähtiinhä se viimeks Kyröjokikeikalla... sulla ihania jääpuikko ja sorsakuvia... mulla suttua suttua... muttei lannistuta. Kävikkö jo luuraamassa mun uusittua sivu layouttia =) Se tauti tarttu kun sulla viuhu nää sivut uusiks yhtenään =)

  VastaaPoista
 2. Kokeilu kommentti tämä näin anonyyminä ... koklaan miten tää onnistuu,,,

  VastaaPoista
 3. Kokeilen vielä toisenkin kerran. Tää on ihan heleppo nakki...

  T:tepa

  VastaaPoista