Tervetuloa

Pieniä hetkiä elämän arjessa, ohi kiitäviä tuokioita, kiitollisuutta. Utuisia taikatuokioita kun tarina tarttuu sormiin. Ihmetystä luonnon helmassa linnunlaulun kaikuessa korviin. Ajatuksia, iloja unelmia ja suruja. Unien kiehtovaa maailmaa. ©Asta Gyldén-Lahtinen
maanantai 15. helmikuuta 2010

Kadonnut päivä

On päiviä jotka tietää eläneensä, vaikka ei siltä tunnu,  aika vain on mennyt. Tämä päivä oli sellainen "nollapäivä". Olin suunnitellut kaikenlaista kivaa mitä tekisin, onhan toisen lomaviikon ensimmäinen päivä. Mutta mitä kukkua, yllätin itseni tuijottamasta mitään ikkunasta, astianpesukoneen luukku oli jäänyt auki ja pyykinpesukone ulisi kurjasti, kun en ollut avannut vesihanaa. Yritin terästäytyä, kävin tarmolla taistoon pyykkivuorta vastaan, pian huomasin taas haahuilevani niitä näitä ja etsiväni jotain, mitä en tiennyt etsiväni. Hyvin suunniteltu on puoliksi tehty, sanonta ei pidä paikkaansa loman suhteen. Pitäisi vain antaa loman tulla ja mennä. Antaa nollapäivien nollata, pienet ylikuumentuneet aivot, jotka nakuttavat tyhjää, ehkä sitten loman viimeisenä päivänä tulee jokunen ahaa! AJATUS.

3 kommenttia:

  1. Joo näitä on ollut meikkikselläkin alvariinsa. Tänään oli todella voimiakuluttava päivä. On se kummitustäti todella huonossa kunnossa, ei olis kyllä mielestäni ollut kotiutuskunnossa... ihan pihalla vähän väliä asioista reppana. Meni sekasi minussa ja kodinhoitajassa jne... Puhui aivan pehmosia. Että oon huolissani, vaikka minkäpä sille täältä asti voin, täytyy vain luottaa että asiat menee niinkun on määrätty.

    VastaaPoista
  2. Oijoi ajattelinkin että oletko tullut, voihan kökkö, no ne ilmoittelee varmaan sitten jos ei onnistu kotona olo

    VastaaPoista
  3. Hei katsos olen laittanut itselleni korusivun tyngän, meinaan laittaa myös runoja varten sivun. Hihii kivaa

    VastaaPoista