Tervetuloa

Pieniä hetkiä elämän arjessa, ohi kiitäviä tuokioita, kiitollisuutta. Utuisia taikatuokioita kun tarina tarttuu sormiin. Ihmetystä luonnon helmassa linnunlaulun kaikuessa korviin. Ajatuksia, iloja unelmia ja suruja. Unien kiehtovaa maailmaa. ©Asta Gyldén-Lahtinen
keskiviikko 19. tammikuuta 2011

Lempeää

Lempeä kiireettömyys kulkee talossa, kello mittaa ajatonta aikaa. 
Valkea hiljaisuus laskeutuu hileinä pihamaalle, kietoutuu puihin ja pensaisiin.
Auringolla on tänäänkin vapaapäivä, se köllöttää isolla pilvellä, jalat ristissä.
Pudottelee hiljaa lumihilettä maahan, sen mielestä se on hauskaa.
Ostin kimpun terttuneilikoita, ihailen niiden kauneutta maljakossa.
Istun ikkunan edessä, katselen lintuja lintulaudalla.
Juon kahvia ja syön suklaakakkua.
Olen onnellinen tästä päivästä.


Lähetän teille kaikille, lempeää hiljaista voimaa päiviinne :)
-Valokki-

18 kommenttia:

 1. Kaunista ja herkkää lempeyttä.

  VastaaPoista
 2. Ruusuneilikat ovat kauniita, hyvin olet saanut niiden ruusumaisuuden esiin, olenkohan ennen nähnytkään ruusuneilikoita, taidan piipahtaa lähiaikoina kukkakaupassa.
  Sinulle myös voimia talven keskellä, pian valoisuus lisääntyy ja pääsemme nauttimaan kevätalven raikkaista tuulista.

  VastaaPoista
 3. Valkeita kukkia. Ihan talvisia :) Tosin ne eivät taida olla kovin kylmiä.

  VastaaPoista
 4. Sasaliini,
  joskus päivä voi olla hidas ja lempeä. Hetkessä voi viipyä kaikessa rauhassa. Sellaisista päivistä olen erityisen onnellinen.

  VastaaPoista
 5. Manteli,
  etsin ensin valkoisia tulppaaneita, mutta niitä ei ollut. Neilikat olivat mielestäni niin kauniita. Valkoinen väri sopii juuri nyt hyvin kotiini, pidän siitä väristä muutenkin kukissa. Kiitos voimista, niitä tarvitsen kyllä:) Odotan jo helmi-,maaliskuun kirkkaita päiviä. Viihdyn kyllä tässä valkoisessa hämärässäkin, mutta valo antaa energiaa.

  VastaaPoista
 6. isopeikko,
  valkoiset kukat sopivat hyvin lumisen, talvisen maiseman seuraksi. Lämpimiä ovat ja kauniita ;)

  VastaaPoista
 7. Kauniita nuo ruusuneilikat, empä muista nähneeni ikänä.
  Kuvat on ihanat ja tuo linnun laulu ♥♥
  Iloa päivääsi ja kiitos!

  VastaaPoista
 8. Voi miten kauniita kukkia! Pääsisipä pujahtamaan tuollaiseen lempeään kiireettömyyteen, edes hetkeksi... ihana tämä postaus.

  VastaaPoista
 9. seijastiina,
  en muista myöskään aiemmin tavanneeni ruusuneilikoita. Nämä ovat Pirkan kimppuja, K-kaupassa käydessäni tähyilen aina millaisia kukkia on tarjolla. Kimput ovat ns. reilunkaupan kukkakimppuja. Ovat edullisempia ja työllistävät kipeästi töitä tarvitsevia. Nämä kukat tulivat Tansaniasta, kimpun pakkauksessa oli kertomus Tansanialaisesta miehestä joka lajitteli kukkia ja sai näin elantonsa. Minun tuli siitäkin hyvä olo. Kaipaan jo lintujen kevätlauluja, joten kaivoin MixPodiin viserrystä piristykseksi.

  VastaaPoista
 10. Anja,
  kukkaset ovat väsyneen mielen piristäjiä ja voimistajia. Valkoisina pidän niistä eniten. Olen onnellinen kiireettömyydestä, se on minulle outo olotila. Alussa tunsin kovasti syyllisyyttä, ajattelin että on jaksettava ja pystyttävä vielä viuhtoa kuin puolitalaanen (sanoisi pohjalainen). Käsitin kuitenkin, että lepo on paras lääkitsijä. Rauhallisen liikunnan ja ruokavalion lisäksi. Vaikka reuman aiheuttamat säryt ovat tuskallisiakin, saan ne taka-alalle keskittymällä kaikkeen ihanaan mitä on ympärillä. Luonto on hyvä parantaja, odotan jo lämpimimpiä ilmoja, että voin ulkoilla.

  VastaaPoista
 11. Onnistuiskos nyt, kolmannen kerran (kaks edellistä viestiä meni bittitaivaaseen.. :)
  Ihanaa rakas pikkusisko että sinulla on kipujen ja särkyjen keskellä, välillä vähemmän kivuliasta, onnellista ja lempeätä aikaa sen olet toden totta ansainnut. Ihanat kuvat taas.. ja voi miten ikävä minun tuli kevätkesää tuosta linnun laulusta... kevään lämmin päivä on saapunut iltaan, ilma hiukan viilennyt, ruoho ja uudet hiirenkorvat tuoksuvat vahvasti ja aurinko juuri metsänrajan takana... kun tämä lintu aloittaa laulelunsa..ihanaa

  VastaaPoista
 12. Kaarnikka,
  kyllä pystyn nauttimaan kivoista pienistä asioista. Kuvasin neilikoita joka kantilta. Vähän ovat olleet kuvauskohteet niukkoja viime viikkoina. Linnunlaulua kaipailen jo, keväisiä iltoja, lämpöä. Mutta nautitaan ensin maaliskuun kirkkaista hangista. Toivotaan että pääsemme muutaman päivän kuvailemaan.

  VastaaPoista
 13. Ps. Muutaman päivän retkelle kuvailemaan.

  VastaaPoista
 14. Kauniita ovat kukkasesi ja lintuset sirittävät kiireettömän oloisesti. Hyvä että on pienoisia nautinnon hetkosia välillä se auttaa jaksamaan. On totta että kun on jotain mielenkiintoista touhua tai ajattelemista eivät kivut tunnu niin pahoilta.
  Lämmin karhunhalaus sinulle ja terveisiä.

  VastaaPoista
 15. Kauniit ja rauhoittavat valkeat kukat! Itsellä vielä joulun amaryllikset puskevat toisia ja kolmansia varsiaan kukkimaan, rakastan kukkia!

  Hienon värinen on tämänhetkinen otsikkokuvasi myös!

  Lämpimiä ajatuksia sinun suuntaasi <3

  VastaaPoista
 16. SeijaMarjatta,
  Kiitos rakas siskoseni haluksesta, se tuntui ihan täällä asti :) Välillä on aikoja, että meinaan vähän vaipua epätoivoon tai murheelliselle mielelle. Mutta sitten sisuunnun, ei auta jäädä piehtaroimaan. Monet asiat ovat hyvin, nautin kaikista niistä, pienistä kivoista asioista. Niistähän se onnellisuus rakentuukin. Lämmin ajatus teille sinne, siellä alkaa pian olla keväistä ja kaunista. Luonto herää ja lämpö lisääntyy. Hei, milloin lapsenlapsi on tulossa sinne, luin hänen blogistaan jotain sen suuntaista, että olisivat tulossa kyläilemään.

  VastaaPoista
 17. Mags,
  Rakastan myös kukkasia, ostin lisää noita valkoisa. Rakentelin niistä olohuoneen pöydälle hopeanväriseen jalalliseen maljaan kivan asetelman. Aina sielussa kivasti pilkahtaa hyvä olo katsellessa kauniita kukkia.
  Olen vaihdellut otsikkokuvaa moneen otteeseen, en ole oikein ollut tyytyväinen välillä. Pian lie tuokin vaihtunee,,luulen. Kiitos lämpimistä ajatuksista, ne saavat minut iloiseksi :)

  VastaaPoista
 18. Oops pieni moka ... he he! Eipä ole ihme etten ollut aimmei tavannut ruusuneilikoita. Eikä varmasti moni muukaan. Kysymyksessähän ovat terttuneilikat. Oijoi!! Niiden ruusumainen ulkomuoto, sai varmasti minut hieman valtaansa ja keksimään ihan uuden nimenkin. Että sillä tavalla. No ei kait vaarallista :(

  VastaaPoista