Tervetuloa

Pieniä hetkiä elämän arjessa, ohi kiitäviä tuokioita, kiitollisuutta. Utuisia taikatuokioita kun tarina tarttuu sormiin. Ihmetystä luonnon helmassa linnunlaulun kaikuessa korviin. Ajatuksia, iloja unelmia ja suruja. Unien kiehtovaa maailmaa. ©Asta Gyldén-Lahtinen
maanantai 29. marraskuuta 2010

Kylmää ja kuuraista

Pieni lenkki kameran kanssa. En pitkälle päässyt jalat ovat kipeät.
Kylmää oli  -20 .Viima nipisteli poskia.
Heinät ja oksat kimmelsivät kauniisti auringossa.
Raikasta alkuviikkoa!

10 kommenttia:

 1. Vielä ei täällä ole kuuraa suuremmin näkynyt. Tosin Kymijoki "höyrysi" tänään jo melkoisesti joten toivoa on. Ajattele joku oli siinä höyryävässä joessa uimassa. Kieltämättä kiehtovan kaunista.
  Kaunnita ovat sinun kuurankukkasesi ja tuo valo...aivan ihana. Hienosti osaat nähdä valot ja varjot.

  VastaaPoista
 2. Tiitsa,
  Tänne satoi pehmoinen, valkoinen uusi lumikerros eilen. Tiukkaa pakkaslumi hilettä oli päivällä ilmassa. Hrr avantouimarit täälläkin kipittelee mereen. Avantouinti tekisi varmasti reumalle hyvää, mutta pelkkä ajatuskin saa hytisemään. Olen kyllä ollut jäiden seassa joskus uimassa, aivan sukkana singahdin saunaan. Jälkeenpäin oli kyllä hyvä olo.

  VastaaPoista
 3. isopeikko,
  Siinäpä pohtimista. Nuo kyllä näyttävät ihan selvästi vähän viluisilta. Voi jos palelee, niin on niillä ankeat ajat edessä:(

  VastaaPoista
 4. Monta kaunista kuvaa sait lenkilläsi kuvattua, ihanaa auringonvaloa ja lumen sinisyyttä.
  Avantouinti olisi kyllä karmea kokemus näin pakkasella, hyrrr:)

  VastaaPoista
 5. Manteli,
  Ilma oli todella talvinen, vaikka päällä oli usea vaatekerta, meinasi tulla kylmä. Rakastan noita huurteisia valkoisia oksia ja puita. Vaikka talvi ei ole yhtä värikäs kuin kesä, siinä on paljon kaunista kuvattavaa ja ihasteltavaa.

  VastaaPoista
 6. Talventörröttäjät juhlapuvussaan.. pakkasella tulee todella kauniita kuvia, ellei sitten ottaja jäädy? Mukavaa viikkoa sinnekin:)

  VastaaPoista
 7. Mustaleski, kyllä talvisessa luonnossa on kauniita yksityiskohtia. Tänään oli aivan ihanan värinen taivas kun aurinko laski. Lilaa ja vaaleanpunaista. En kyllä saanut kuvia, mutta heinoa oli ihailla.

  VastaaPoista
 8. Ihanat kuvat sinulla sisko:) Kiva kun jaksoit tipsutella pienen lenkin.

  VastaaPoista
 9. Kaarnikka, kiitos :) Olen yrittänyt pysyä vähän liikkeessä, etten jämähdä ihan paikoilleni.

  VastaaPoista