Tervetuloa

Pieniä hetkiä elämän arjessa, ohi kiitäviä tuokioita, kiitollisuutta. Utuisia taikatuokioita kun tarina tarttuu sormiin. Ihmetystä luonnon helmassa linnunlaulun kaikuessa korviin. Ajatuksia, iloja unelmia ja suruja. Unien kiehtovaa maailmaa. ©Asta Gyldén-Lahtinen
torstai 6. toukokuuta 2021

Lempeää puhetta

Välillä on vaikeaa ymmärtää ja sietää omaa vajavaisuutta, sekä keskeneräisyyttä, puhumattakaan muista ihmisistä. Lempeys auttaa, sekä hyväksyminen.Omien puutteiden ja kehityshaasteiden tunnistaminen autta myös ymmärtämään muita ihmisiä ja heidä käytöstään. Kaikki me pinnistelemme täällä eteenpäin omalla tavallamme ja varmasti yritämme tehdä parhaamme niillä keinoilla joita osaamme sillä hetkellä käyttää. Keinot ja valinnat johin turvaudumme,  ovat ehkä ainoita jotka näemme sillä hetkellä. 
 

Puhu itsellesi lempeästi ja ole armollinen, luovu turhasta itsen syyttelystä ja arvostelusta. 
Kiinnitä huomiota siihen mitä kerrot itsellesi, minkälaista tarinaa. Mieli tuottaa jatkuvasti syyllisyyttä, sekä huonoa omaatuntoa sellaisista asioista joilla ei ole syytä suomia itseään. Tunnista mielen asettamat koukut jotka saavat olon pahaksi, kiukkuiseksi tai turhautuneeksi. Kerro, että sinä riität juuri sellaisena kuin olet. Olet hyvä kokonainen ja täydellinen juuri omana itsenäsi.
 
 Keskitä huomiosi, tunteisiin ja ajatuksiin jotka antavat voimaa ja vievät eteenpäin elämssä. Usein pelkäämme asioita, jotka eivät koskaan tapahdu. Pelolla emme voi estää minkään asian tapahtumista, annamme ainoastaan energiamme valua hukkaan. Keskitä voimavarasi kiitollisuuteen ja rakkauteen, niillä on valtava kaiken muuttava voimaa.
Voimaa ja iloa päiviisi!
-Valo Ki-
©Asta Gyldén-Lahtinen

7 kommenttia:

 1. Olipa hieno kirjoitus, mutta juurikin noinhan se meneekin.
  Kauniita kukkakuvia, onko joku kärhö?
  Kaunista toukokuuta sulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kukka on hortensia, mutta olen kuvannut tosi läheltä.Ihania kevätpäiviä sinulle.

   Poista
 2. Helppo yhtyä näihin sanoihisi. Pelot väistyvät valon tieltä, mutta ihan kokonaan kaikki möröt eivät silti haihdu. Tällä hetkellä kaikki on hyvin, mutta syvät haavat jättävät jäljet ja epävarmuuden vaikka ei haluaisikaan. Valoisaa ja hyvää toukokuuta Sinulle Valokki 💛

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Elämä tekee meistä hieman risaisia. Sisäisen tyyneyden saavuttaminen on työlästä, välillä se onnistuu paremmin ja sitten taas ei. Ihania kevätpäiviä sinulle Irja.

   Poista
 3. Kaunis kirjoitus!💜

  https://jasukuvaa.blogspot.com/

  VastaaPoista