Tervetuloa

Pieniä hetkiä elämän arjessa, ohi kiitäviä tuokioita, kiitollisuutta. Utuisia taikatuokioita kun tarina tarttuu sormiin. Ihmetystä luonnon helmassa linnunlaulun kaikuessa korviin. Ajatuksia, iloja unelmia ja suruja. Unien kiehtovaa maailmaa. ©Asta Gyldén-Lahtinen
keskiviikko 29. helmikuuta 2012

Rytmejä

Lisää rytmejä, olen niin innostunut nyt näistä videon pätkien tehtailusta. 
Vaikka ne eivät mitään sensaatiomaista ihastusta ehkä saavuta, täällä bogimaailmassa.
Tämä video on nauhoitettu hauskalta syysretkeltämme Björköbyn Svedjehamnin satamaan,
 jossa vietimme muutaman ratki riemukkaan päivän kalastajamökissä.
Rummuttelimme iltaisin toistemme iloksi ja kyläläisten kauhuksi.
Valjakkokoiratkin alkoivat ulvomaan kuin sudet, miksiköhän?
VAROITUS!
Seuraava materiaali saattaa laukaista virheallergikolle, anafylaktisen shokin.
Josta emme ota vastuuta.

 Löysin noin kymmenennen katselukerran jälkeen
videon teksteistä virheen.
Ihan lopussa pitäisi lukea Tuuli hyytävä, Maa multava,
mutta selä lukeepi muttava. Harmillista , en saa sitä pois.

 Tässä kolme hurahtanutta akkaa,
jotka sekoittelee elämän pakkaa.
Otamme ilon irti yhteisestä ajasta, että jaksaisimme arjen kaikkine
mustine pilkkuineen.
 Nämä asut Valoru sisko
ompeli 50 v syntymäpäiviäni varten, jotka olivat keskiaika/fantasia teemaiset.
Iloista ja rytmikästä loppuviikkoa
-Valokki-

4 kommenttia:

 1. Vaihdoin selainta ja nyt pääsin sisään. Hyvä näin. Rummutuksenne on todella hienoa ja kuten jo aikaisemmin kerroin, se herättää muinaisia rytmikaikuja jossain sisälläni.
  Myös runot sopivat hienosti täydentämään kuvia ja rummutusta.
  Teillä on hieno porukka, upeat vaatteet ja varmaan paljon yhteistä keskusteltavaa.

  Laitoin sivupalkkiini nimellä UTLA rummutusrunojani. Valitettavasti rumpu ei ole oikein toimiva. Runonlausuntaa sillä voi hyvin rytmittää, mutta pelkästään rummutuksena se ei oikein toimi. Kunnon rummun kyllä hankin.
  Laitan jossain vaiheessa metamorfoosi-videoni linkin sivupalkkiin myös, mutta se tosiaan löytyy youtubesta Leijonainen-profiilista.

  Edellinen blogini oli omalla nimelläni Uuna. Otin nimen nyt takaisin, koska kaikki ovat tunnistaneet minut, turha oli yrittää usvassa hiippailla :-D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä kun pääsit tänne :) En ole aiemmin saanut tietooni, että olisi ollut kommentointi vaikeuksia blogiini. Voi olla mahdollista, että kaikki eivät pääse kommentoimaan, se olisi harmillista. Oi kävin katsomassa ihania rummurusrunojasi. Teki heti mieli ottaa rumpu ja kokeilla miten sointuu rummun kanssa runon lukeminen, tai teki mieli ihan laulaa. Kokeilen kyllä heti kun olen yksin kotona. Suru rumpurunossa ihan itkua meinasi tulla, voisihan sen laulaa tai lausua itkuisestikkin. Minulla on jokin harmaa mielikuva noista Utla rummuista, mutta en saa millään mieleeni mistä. Minulla on ollut omasta rummustani valtavan paljon iloa, olen sillä rummuttanut ilot ja itkuni aivan Utlan tapaan. Suosittelen sinulle oman rummun hankkimista, hienointa olisi jos saisi tehdä rummun ihan itse itselleen ja vihkiä sen jossain upeassa paikassa. Saas nähdä vaikka tekisin jo tänä keväänä.
   Tuo Bodhran kehärumpu on tarkoitettu irlantilaiseen soittotyyliin, joka on ihan erilainen kuin nämä videoiden "alkukantaiset" rytmit. Rumpu soveltuu kyllä niihinkin oikein mainiosti. Rumpua hankkiessa kannattaa miettiä minkä tyylistä rytmiä ehkä haluaa soittaa. Jos soittaa tällaisia rytmejä, kumeamman ja syvemmän äänen saa lapinrumpu tyylisestä soittimesta. Parasta olisi jos saisi kokeilla ihan naputelemalla kuullostella rummun sointuja ja äänialaa, ennenkuin ostaa. Löysin jo youtube videosikin se oli eri hieno. Minäkin tunnistin sinut jo aiemmin :)

   Poista
 2. Kyllä täällä hienosti rummut soivatkin!
  Ootte kyllä taitavia koko porukka.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Harakka kommentistasi, on kiva kun joku sanoo mielipiteensä näistä meidän hassutuksista. Meidän taitavuudesta en osaa sanoa, mutta hauskaa meillä ainakin on. Kyllä sitä varmasti kehittyy ja löytää uusia kivoja rytmejä kun vain rummuttelee.

   Poista