Tervetuloa

Pieniä hetkiä elämän arjessa, ohi kiitäviä tuokioita, kiitollisuutta. Utuisia taikatuokioita kun tarina tarttuu sormiin. Ihmetystä luonnon helmassa linnunlaulun kaikuessa korviin. Ajatuksia, iloja unelmia ja suruja. Unien kiehtovaa maailmaa. ©Asta Gyldén-Lahtinen
sunnuntai 24. tammikuuta 2016

Täysikuu Tammikuu 
Fullmoon Tammikuu
Nimi : Suden kuu, vanhakuu, kultakuu, kuu jälkeen joulun.
Pakkanen ja lumi tiukentavat otettaan nukkuvassa maisemassa. Yöt ovat pitkiä ja ravinnon lähteet luonnossa ovat niukat. Menneinä aikoina susia olisi metsästetty, koska ne hakeutuivat kylien reunamille etsimään ruokaa. Tammikuun täysikuu on suojelun kuu. Työskentelyä parempien rajojen asettamiseksi. Se on aika tarkastella tottumuksia ja rajoja. Luopua niistä asioista, jotka eivät palvele meitä enää. Aika keskittyä sisimpään, sekä kehittää sitä.
Nyt on aika tarkastella tavoitteesi. Tämän täydenkuu aikaan on suojaavaa tehdä suojelu annospusseja, sekä puhdistaa vettä Imbolc juhlaa varten. Värejä: musta valkoinen hopea. Yrttejä: basilika, meirami (ilo, rauha, rakkaus ja suojelu). Kiviä: hematiitti, kvartsi, lumihiutale obsidiaan.
Hematiitin sanotaan olevan maadoittava ja tervettä talonpoikaisjärkeä sekä eloonjäämisviettiä edistävä kivi, se antaa myös keholle voimaa. Hematiitti stimuloi keskittymistä, poistaa itse asetettuja rajoituksia.
Kvartsin esim. ruusukvartsi, sitriini ja ametisti. Kvartsin avulla voi päästä huonoista tavoista tai tottumuksista, se on myös ajatusten ja selkeyden kivi. 
Obsidiaanilla on suojelvia ominasuuksia. 

Suojelu pussukka

Voit valmistaa suojelupussukan, oranssista kankaasta, oranssi on tasapainon väri. Laita pussukkaan jokin jänistä kuvaava esine, kuva tms. Jänis edustaa valppautta. Yrttinä/öljynä voit käyttää laventelia joka tuo voimaa ja vahvuutta. Laita pussukkaan myös obsidiaani suojelemaan. Voit "ladata" pussukan täydellä kuulla. Käänny etelän suuntaan, joka edustaa suojelua.
Voit lausua vaikka seuraavat sanat tai omasi jotka tuntuvat hyvältä:
"Tässä puhtaan energian kirkkaudessa kutsun ja hyväsyn universaalin suojelun ja turvan, itselleni sekä rakkaimmilleni, rarauksetta ja rajoituksetta. Tämä tai jotain parempaa ilmaantuu nyt minulle. Ja niin se on. "

-Valo Ki-
©Asta Gyldén-Lahtinen

5 kommenttia:

  1. Muistin tuon Sudenkuun!!! Susihullu kun vähän olen ja kuuhullu vielä enemmän. Tämä oli valokkimaisen kaunis postaus ~♥~ Eräänä päivänä muistelin Sinua ja kummastuttavai alkuaikoja täällä bloggerissa, meillä oli tiiviimpi kontakti silloin, nyt on niin paljon kaikkea... mutta tietyt vanhat tutut säilyvät aina mielessä, kuten Sinä, siitä huolimatta - etten ole aina voinut tai jaksanut kommentoida.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vastaan tähän nyt pikku viiveellä. Olen myös muistellut kaikkia ihania blogiystäviäni joiden kanssa tuntui olevan aivan erityinen yhteys. Elämä on nyt imaissut erilaiseen pyörteeseen, sellaiseen positiiviseen ja ihanaan, Blogimaailma on jäänyt vähemmälle. Luulen kyllä, että jatkossa krjoitettavaa ja pohdintaa, sekä ajatusten vaihtoa varmaan tulee olemaan enemmänkin.

      Poista