Tervetuloa

Pieniä hetkiä elämän arjessa, ohi kiitäviä tuokioita, kiitollisuutta. Utuisia taikatuokioita kun tarina tarttuu sormiin. Ihmetystä luonnon helmassa linnunlaulun kaikuessa korviin. Ajatuksia, iloja unelmia ja suruja. Unien kiehtovaa maailmaa.
tiistai 18. syyskuuta 2012

Usui ReiKi

Jotenkin vain kävi niin, että löysin itseni istumassa ReiKi kurssilta, sisareni Valorun kanssa.
Niin oli vain tarkoitettu, huomasin pian olevani ihan oikeassa paikassa.
Aiemmin en ollut tarkasti perillä, mitä ReiKi oikein tarkasti ottaen on? mitä siihen kuuluu?
Onko se jotain hospotipomiloimista ja maagista? Olin kyllä ollut ReiKistä kiinnostunut.

Nyt tiedän, että se on valoa, suurta rakkautta ja kaiken kattavaa elämänvoimaa.

Olen päässyt jälleen jättiharppauksen matkallani omaan itseen ja henkiseen kasvuun.
Viikonlopun ReiKi 1 kurssi oli mahtava,  huimasti voimia ja viisautta antava kokemus.
Tapasin ihania, lämpimiä, iloisia ja upeita ihmisiä.
Joiden "käsiin" saatoin luottavaisena heittäytyä "hoidettavaksi".
Sain myös itse toimia ReiKi energian kanavana ja toimia "hoitajana"
Yhteenkuuluvaisuuden tunne oli asia joka tuntui niin hyvältä.
Päällimmäisenä mielessä ja simimmässä on nyt tunne, 
että on saanut jotain hyvin arvokasta,
 lahjan jota tulee käyttää nöyränä.
Mielessä on myös hassua surullisuutta, luopumisen tunnetta, koska
elämä tulee muuttumaan, tiedän sen nyt niin vahvasti.
Tässä kuvassa Mikao Usui joka löysi ReiKin "uudelleen"  , hänen oppiensa mukaan
myös minä sain  ReiKin opetuksen ja viritykset ReiKi Master opettaja Kirstin välityksellä.

Näillä periaatteillla ja nöyryydellä, sekä kiitollisuudella mennään eteenpäin.
Rakkautta ja valoa lähetän ReiKi kurssilaisille : )
Myös kaikille muille ihanille ihmisille joita täällä maapallukalla vaeltaa.
-Valokki (Asta)-

16 kommenttia:

 1. Reikihoitajan kanssa olen joskus tästä keskustellut, mutta tätä hoitoa en silloin halunnut, koska hän teki myös shiatsua ja intialaista päähierontaa, joista tunsin alkuun hyötyväni. Hinnan ja kipeyden vuoksi en voinut jatkaa kovin monta kertaa. Mieheni kuoleman jälkeen hän lahjoitti minulle yhden kerran.

  Eräs ystävättäreni on hermoratahieroja ja akupunktiota olen joskus nuorena ottanut tension neck-juttuun, joten kiinalaiset hoitotavat ovat aina kiinnostaneet minuakin. Reiki on itselleni vähän "ilmassa" joten parempi kun en sano siitä mitään:)

  Toisaalta voimme vaikuttaa kosketuksella ja ajatuksilla yllättävän paljon ja olen sitä mieltä, että toisilla vain on "Lahja" mutta kaikkihan me voimme kehittyä henkisesti ja laajentaa tietoisuuttamme ja taitojamme ihmisten ja eläinten auttamiseen.

  Kasvit jättäisin kuitenkin aivan oman onnensa nojaan, vaikka on ilmiselvää että kukat tykkäävät ja reagoivat eri asioihin, musiikkiin ja kosketukseen kuten puutkin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Intialainen päähieronta ja muut hieronta- ja hoitomuodot kiinnostavat kovasti. Käteni eivät vain kestä sellaisten hoitojen suorittamista. ReiKissä ei tarvitse käyttää käsivoimia ja muutenkin se sopii minulle hyvin on oikein kiinnostava juttu.

   Poista
 2. Oikeaan paikkanpa olet osunut ja asennekin tuntuu olevan kohdallaan. Reiki on puhdasta energiaa ja oikein käytettynä paljon antava, niin itselle, kuin niille, jotka sitä haluavat vastaan ottaa.
  Hienoa, kun olet löytänyt Reikin ja sisäistänyt sen rakkaudellisen sanoman ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aina,
   Olen oikein hyvilläni ja iloinen, että menin kurssille. Uskon, että voin Reikin avulla auttaa sekä itseäni, että muita.

   Poista
 3. Minä kun en näitä juttuja tunne lainkaan, niin otsikon nähdessäni aattelin, että ohoh, nyt se on jossain tuolla saamenmaalla matkailemassa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hihi, otsikko on kyllä melko eksoottinen, voisi olla saamen kieltä. Olen kyllä lähdössä pohjoiseen, viikoksi. Ettei se ihan pieleen mennyt arvelusi, pian olen saamelaisten mailla :)

   Poista
  2. Oooh, osasin ennustaa!!!
   Mitä parhainta matkaa!!!

   Poista
 4. Olet oikeassa, olet saanut arvokkaan lahjan, jota tulee käyttää nöyränä. Jokaisella meillä on ympärillämme ihmisiä, jotka tarvitsevat apua. Autettavien joukon ei tarvitse olla suuri, mielestäni on yhtä arvokasta auttaa yhtä, kahta, kolmea, kuin viittäkymmentä ihmistä.
  Olen viime aikoina huomannut, että olet etsinyt. Nyt sinulle on näytetty polun pää, jota on hyvä jatkaa. Moni asia muuttuu, etenkin oma asenne, mutta se on lopulta sinulle parhaaksi. Onnea uudelle tielle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Uuna. Olet oikeassa, olen etsinyt ja tiennyt että nyt on aika etsiä. Uskon Reikin tuovan elämääni hyviä asioita samoin kuin ihmisten elämään joita saan hoitaa. Itseäni olen jo hoitanut joka päivä, oloni on levollinen ja hyvä. En murehdi huomista. Aion hoitaa ensi viikolla vanhempaa sisartani, hän saa olla ensimmäinen "potilaani".

   Poista
 5. Hyvä kurssi ja todella, lahjan saimme. Varmasti opimme paljon myös itsestämme. En muista, koska olisin saanut hellää välittämistä näin pyyteettä. Muistan varmasti elämäni loppuun asti nuo kurssilla olleitten rakastavat lämpimät kädet ja ymmärtävät silmät.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olo on ollut "toisenlainen" kurssin jälkeen. Onnellinen ja seesteinen. Samalla on kyllä noussut kummasti pintaan asioita joita olen luullut upottaneeni sementin kera mieleni syvimpiin syövereihin. Luullut ettei niitä enää tarvitse setviä, pitää näköjään käydä läpi, että pääsee eteenpäin. Kurssilaiset olivat persoonia jokainen omalla tavallaan niin ihania.

   Poista
 6. Upeata, että löysitte Reikin. Kohta meillä on suvussa kaikki tarvittavat hoitomuodot; sisko opiskelee jatkoa jo hermoratahierontaan ja mieheni on lähdössä kalevalainen jäsenkorjaus oppiin. Lisäksi häntä kiinnostaa kiinalainen lääketiede. Me muut olemme siis hyvissä käsissä kohta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen myös kiinnostunut tuosta kiinalaisesta lääketieteestä. Kalevalainen jäsenkorjauskin olisi mielenkiintoista, vaan kädet eivät kestä. Homeopatia olisi myös yksi juttu. Saas nähdä mitä vielä keksin.

   Poista
 7. Hieno asia, että olet löytänyt reikin. Reiki on tuttu juttu minullekkin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hion jo täällä käsiäni yhteen. Mielenkiintoista antaa Reiki hoitoa toisille, sisko saa ensimmäisen käsittelyn. Itseäni olen Reikittänyt joka päivä.

   Poista