Tervetuloa

Pieniä hetkiä elämän arjessa, ohi kiitäviä tuokioita, kiitollisuutta. Utuisia taikatuokioita kun tarina tarttuu sormiin. Ihmetystä luonnon helmassa linnunlaulun kaikuessa korviin. Ajatuksia, iloja unelmia ja suruja. Unien kiehtovaa maailmaa.
torstai 26. huhtikuuta 2012

Voimaeläin taulu Kettu Power animal painting ( Vulpes vulpes)

Sain Kettu aiheisen voimaeläin taulun valmiiksi.
Taulu on aika pieni, soppelin kokoinen 30 x 30 cm .

Ketulle tuli ihan ystävällinen katse, vaikka silmät mielestäni hieman
karsastavatkin. Noh muutenhan se onkin aika sievä. ; )
Energiakeskus indigon sivuilla ketun ominaisuuksia voimaeläimenä
määritellään seuraavasti:
Pääteema: Viekkaus, notkeus, nopea äly, naamioituminen.
Ketulla on monia liittolaisia vehreillä metsämailla, se naamioituu helposti kasvillisuuden varjoihin ja sulautuu sävyiltään puiden runkoihin. Tämä naamioitumisen mahdollisuus antaa Ketulle tilaisuuden tarkkailla muita metsän olentoja, niiden käyttäytymistä ja tapoja.
Ketun parantava voima antaa mahdollisuuden nähdä näkymätöntä, se muistuttaa hiljaisen tarkkailun mahdollisuudesta, joka saattaa johtaa arvokkaaseen ennalta-arvaamisen kykyyn.
Alkuperäinen teksti sivulta http://www.energiakeskus.com/

Power animal paintings

-Valokki-

12 kommenttia:

 1. Kettusi on kaunis, kuten aito eläinkin. Näin ketun ihan hiljakkoin mennessämme äitini luo. Pidän sommittelustasi, koska kettu ei ole ihan keskellä, näin ornamentit saavat myös tilaa. Ketulla on kauniit hehkuvat värit, taustalla pehmeyttä ja mystiikkaa.
  Mielenkiintoista lukea tuo ketun tausta voimaeläimenä. Onko ketulla sinulle erityinen merkitys? Minua jäi kiinnostamaan tuo parantava voima. Itse kun olen siitä kiinnostunut.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen aina tuntenut ketun jotenkin omaksi eläimekseni. Uniini kettu alkoi tulla useasti, silloin kun vilkas unikausi pamahti päälle. Olen opetellut kuuntelemaan itseäni sisäistä ääntäni ja ennakkoaavistuksiani. Ne pitävät paikkansa lähes aina. Luottamus omaan sisäiseen viestitykseen on vahvistunut paljon. Ehkä ne ovat tämän voimaeläimen opetuksia minulle.

   Poista
 2. Voi että siitä tuli ihana! Lisäää!! Kettu on yksi suosikki eläimistäni, vaikka sille onkin annettu melko negatiivinen olemus kansantaruissa. Mielestäni kettu on enemmänkin juuri viisas ja selviytymisen mestari.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen ihastunut tähän pieneen otukseen. Kettu määritellään viekkaaksi, pidän sitä enemmänkin viisaana ja oivaltavana. Seuraava voimaeläin haluaa jo tauluun ihan hirveesti. Mutta pitäisi niitä pullukoita punaisia lieketiviä kotkia ensin entrata vähän.

   Poista
 3. Valorun kanssa samaa mieltä, kansantarut ovat liiaksi ohjanneet meidän negatiivista mielikuvaa ketusta; kettu on yksi omista voimaeläimistäni ja taulusi on hyvin puhutteleva <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Samoilla linjoilla liikutaan. Kettu on varmasti minunkin voimaeläimeni. En ole tiedostanut sitä niin hyvin ennenkuin ryhdyin maalaamaan näitä tauluja. Pidän tästä maalauksesta itsekkin, ketunleipä ornamentteja myöten.

   Poista
 4. Kymmenen pistettä ja papukaija merkki.
  On siinä Repolaisella ovela ilme.
  Mainiota näkemystä - oivaa toteutusta...
  Sulla son tuo taito hyppysisä.
  Onnittelut...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Eko, tätä taulua oli hauska suunnitella ja maalata. Maalien, kynien ja pensselien kanssa touhuaminen on ollut tauolla yli kymmenen vuotta. Taito on hieman ruosteessa, mutta luulen että palautuu, kunhan vain harjoittelen.

   Poista
 5. Tulipa kaunis kettutaulu ja niin ovela ja viekas ilme sillä näyttää olevankin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Parhaillaan maalaan huuhkajasta voimaeläin taulua. Siitä tulee ihan erilainen. Ne vain jotenkin muotoutuvat itsekseen, ihan omanlaisikseen. Ketusta tuli aika persoonallisen näköinen.

   Poista
  2. ps. en kyllä vielä tiedä lopputulosta Huuhkaja taulussa, hahmollaan on mutta saattaa muuttua ihan erilaiseksi maalauksen aikana.

   Poista
 6. Voi että ihania eläintauluja! Kun luin määritelmiä, niin luulen, että olenkin kettu! Voikohan kalat-horoskooppilainen olla kettu. Kaikki muut sopii itseeni hyvin, paitsi tuo viekkaus.... hmmm... olen huonon viakastelemaan.

  Ihana työ!

  VastaaPoista