Tervetuloa

Pieniä hetkiä elämän arjessa, ohi kiitäviä tuokioita, kiitollisuutta. Utuisia taikatuokioita kun tarina tarttuu sormiin. Ihmetystä luonnon helmassa linnunlaulun kaikuessa korviin. Ajatuksia, iloja unelmia ja suruja. Unien kiehtovaa maailmaa.
perjantai 27. huhtikuuta 2012

Voimaeläin taulu Huuhkaja / Pöllö Power animal painting ( Bubo bubo )


Sain toisen voimaeläin tauluni valmiiksi. Huuhkaja halusi tauluun
tällä kerralla. Tästä taulusta tuli voimakkaamman värinen kuin
edellisestä kettutaulusta. Valkoiset kiekura, piste rinkulat tulivat tähänkin tauluun.


 Alussa luonnostelma näytti tältä
Pöllöstä voimaeläimenä kerrotaan seuraavanlaista:

PÄÄTEEMA: Vastaanottavaisuus, sisäinen näkemys, selvänäköisyys, viisaus.
Pöllö yhdistetään selvänäköisyyteen ja astraaliheijastuksiin. Yön olentona Pöllöllä on hallussaan taika, joka opastaa sitä yöllisillä saalistuksilla. Pöllön korkeampi vaisto näyttää sille tietä.
PARANTAVA VOIMA: Ihmiset, joilla on hallussaan Pöllön parantava voima, ovat taikavoiman ympäröimiä, kuten yö ympäröi meidät. Ole varuillasi! Pöllön voima on voimakas ja saattaa olla vaarallinen mikäli sitä ei käsitellä oikein. Kuuntele Pöllön hiljaista lentoa.
Huuhkajan katse on tutkiva ja hieman peloittavakin.
Seuraava eläin haluaa jo uuteen tauluun.

Hauskaa viikonloppua kaikille!

-Valokki-
Power animal paintings

8 kommenttia:

 1. Tuo taulu, värikäs, vahva. On pöllö siinä tuikean näköinen! Hyvin aseteltu, taitavasti tehty. Punertava, revontulimainen väritys... todella kiva kokonaisuus.

  VastaaPoista
 2. Nyt sinulla on jo kaksi hienoa voimataulua ja kolmas on jo suunnitteilla. Pistekiemuroilla on oma tarkoituksensa ja ne ovat selvästi tärkeitä, koska tulivat tähänkin. Ei kannata vastustaa sellaista, mikä haluaa mukaan tulla. Vesivärimaalauksiin tulee joskus kaikenlaisia tyyppejä jopa, joita ei ole maalannut. Ihmeissään sitten katselee, mistä nuo tulivat.
  Hieno maalaus, saat näistä komean ja merkityksellisen sarjan.

  Minä sain tänään postista Runotalon Voimakirjan. Se on niin upea, että aivan liikutuin, kun sain sen käteeni. Käypäs blogissani katsomassa :-)

  VastaaPoista
 3. Hieno pöllö! Pöllöt on nyt kovasti pinnalla. Olen niitä itsekin piirrellyt ja ommellut. Suurin osa on kyllä vielä vain pään sisällä..

  VastaaPoista
 4. Tästäkin tuli hieno. Tuo väritys sopii hyvin, iltaruskomainen. Eläimet on vaikeita aiheita, ainakin minulle. Vaan sinulta näitä putkahtelee tosi hienoja.

  VastaaPoista
 5. Onpas hieno pöllömaalaus! Samoin edellisen postauksen kettu, oikein voimallisia molemmat :)

  VastaaPoista
 6. Hieno on tämäkin, tykkään taulun värimaailmasta ja kiekuroista :-)

  VastaaPoista
 7. Sä olet kyllä tosi lahjakas, hieno pöllö "tiukkoine" ilmeineen samoin tuo kettu

  VastaaPoista
 8. Heikki,
  Uuna,
  Suvenkeiju,
  Valoru,
  Anja,
  Mags,
  Helinä.
  Kiitos kommenteistanne tähän postaukseen. On tärkeää saada palautetta näihin maalauskokeiluihin. Arvostan niitä, vaikka en heti ehdi vastata. Minulla on nyt ihan valtava spurtti tässä maalaamisessa. Haluaisin vain maalata. Ulos pitäisi mennä vähän kevätsiivouksiin, mutta en tahdo. Haluan vain maalata, maalata. Ensi viikolla en ehdi, lähden Kangasalle reumakuntoutukseen. No ehkä uudet ideat pääsevät esille kun pidän vähän taukoa.

  VastaaPoista