Tervetuloa

Pieniä hetkiä elämän arjessa, ohi kiitäviä tuokioita, kiitollisuutta. Utuisia taikatuokioita kun tarina tarttuu sormiin. Ihmetystä luonnon helmassa linnunlaulun kaikuessa korviin. Ajatuksia, iloja unelmia ja suruja. Unien kiehtovaa maailmaa. ©Asta Gyldén-Lahtinen
tiistai 13. maaliskuuta 2012

Kirjan kannet 2

Toinen versioni vielä kirjan kansiksi,
koska halusin niistä enemmän kirjan malliset.
Mikäli haluat äänestää  kirjan kansi ehdotustani se tapahtuu TÄÄLLÄ
 ja numero on 8.
Ps. ei muuten ole oma naama tuossa kannessa :)

-Valokki-

16 kommenttia:

 1. Nämäkin ovat todella hienot! Kirjahan voi olla minkä mallinen tahansa, joten kummatkin käyvät. Tämä on vähän selkeämpi, joten voi olla jonkun mieleen. Minä tykkään kummastakin, vaikea on päättää ja äänestää. Huhuh, taitaa yöunet mennä, kun miettii...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itse tykkään tästä versiosta enemmän. On selkeämpi "pystymalli". Tämä oli kivaa tehtävä. Onneksi aikaa ei ollut enemmän, olisin väsännyt vaikka kuinka monta versiota ja sitten pähkäillyt, että minkä valitsen.

   Poista
 2. Molemmat ovat todella kauniit kannet!
  Toivotan sulle Onnea!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Harakka! Näistä pidän enemmän, nuo ensimmäiset ovat sekavat ja laitoin ne ehkä liian hätäisesti postaukseen. Meinasin jo laittaa Uunalle postia, että ottaa ensimmäiset pois, no ovat nyt siellä.

   Poista
 3. Vastaukset
  1. Kiitos Hymyileväinen tyttönen, kirjan kansia oli kiva suunnitella.

   Poista
 4. Vastaukset
  1. Näiden omieni lisäksi kirjan kansikuvakisassa on niin hienoja muita ehdokkaita.

   Poista
 5. Koska mieheni kirjoitti tarinaan osion, hänkin katseli ihastuneena kaikkien kansia. Nyt pääsimme sinun kanteesi asti. Huippu tämä myös. Olette kyllä kaikki niin taitavia, että valinnanvaikeutta on. Mutta kivaksi äänestyksen tekee se, että hienoista töistä on yksi valittava. Tiedän, että hänkin äänestää mielellään.

  VastaaPoista
 6. Nuo ensimmäiset kanteni olivat mielestäni epäonnistuneet, liian sekavat ja monimutkaiset. Nämä toiset ovatkin jo hieman paremmat. Hienoja ehdokkaita kisassa on paljon. Valinta vaikeaa.

  VastaaPoista
 7. Peikko koetti kehua jo noita edellisiä kansia. Mutta jostain syystä sinun sivut huolivat huonosti peikon kirjoitusta. Kannet ovat silti hianoja :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos isopeikko! Mikäs ihme minun sivuilla nyt oikein kummailee. Aiemmin Uunalla oli vaikeuksia kommentoida sivujani. Harmillista!!!!!

   Poista
 8. Moikka, Kiitos bod tiedusteluista, lisää sivuillani kommenttisi perässä. Ajattelin että sinua varmaan kiinnostaa tämä eniten:
  hintalaskuri http://www.bod.fi/hintalaskuri.html

  Jos tarvitset apua, niin kysyä vaan!

  ja onnea projektille!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon hyvistä neuvoista, kävin jo hieman laseskelemassa paljonko kirja maksaisi. Pitkäaikainen haaveeni on saada jotain kaunista ajatusta ja kuvaa kansien väliin. Jos nyt olisi sen aika.

   Poista
 9. Onnea voittajalle! Ja ihailuni kaikille kannentekijöille. Olette loistavia.

  Ilo kuulla, että julkaiset kirjan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Lastu, kisa oli oikein kiva. Kaikilla muilla osallistujilla oli mahtavat kansiehdotukset.

   Poista