Tervetuloa

Pieniä hetkiä elämän arjessa, ohi kiitäviä tuokioita, kiitollisuutta. Utuisia taikatuokioita kun tarina tarttuu sormiin. Ihmetystä luonnon helmassa linnunlaulun kaikuessa korviin. Ajatuksia, iloja unelmia ja suruja. Unien kiehtovaa maailmaa. ©Asta Gyldén-Lahtinen
keskiviikko 2. helmikuuta 2011

Kevään herämisen juhlaa

Aurinko on tullut pesästään. Se lepää korkean puun oksalla, lähettää sieltä leikkisästi kirkkaita
säteitä kulkemaan luonnon joka soppeen. Linnut nauttivat sen lämmöstä, istuvat kylki kyljessä puiden oksilla, tapaillen kevätlaulujen sointuja.Tuulikin on heittäytynyt herkäksi, kulkee vienona pehmeänä tuulahduksena, josta voi jo tuntea lupauksen tulevasta keväästä.Mielen täyttää ilo, pimeä aika on jälleen  voitettu.Valo kulkee kirkkaina kristalleina hangella. Ostin nipun orensseja ruusuja, sekä oransseja kynttilöitä. Aion nauttia niiden kauneudesta ja lämmöstä ja juhlistaa tätä päivää.
Iloitaan kevään heräämisen juhlasta!
-Valokki-

20 kommenttia:

 1. Upea kollaasi, pitäs pitkästä aikaa minunkin kokeilla.
  Mutta en ikinä näin kaunista kyllä osais tehdä ♥

  VastaaPoista
 2. Kevättä kohti mennään, iloitaan pitenevistä päivistä ja lintujen laulusta. Kauniit värit kollaasissasi.

  VastaaPoista
 3. seijastiina,
  ruusut ovat aina niin kauniita. Halusin tehdä tällaisen oranssisävyisen kollaasin, jossa hehkuu auringon orassi kaunis sävy.

  VastaaPoista
 4. Jokos siellä on ruusut kukassa. Pitää varmaan kohta mennä katsomaan josko lumi olisi sulannut luolan edestä.

  VastaaPoista
 5. Laventeli,
  Tämä on ihanaa aikaa, valo lisääntyy ja luonto herää. Iloista aurinkoista loppuviikkoa.

  VastaaPoista
 6. isopeikko,
  ei ehkä ihan vielä :) kotimaiset ruusut kukoista. Luolankin edessä on vielä varmasti monta metriä lunta, riippuen siitä missä puolella Suomea se peikon luola sijaitsee ;)

  VastaaPoista
 7. Ihanan aurinkoinen kollaasi ♥
  Aika kovaa meteliä pitävät jo tiaisetkin, kun vain aurinko vähän näyttäytyy :)

  VastaaPoista
 8. Kauniisti puhuttu pelkästä säästä :)

  VastaaPoista
 9. Risusydän,
  Aurinkoista luontoa ajattelin kun tein kollaasia. Linnut lauloivat niin ihanasti puiden oksalla, massut täynnä auringonkukansiemeniä ja pähkinöitä. Pienet pullukkaiset pallukat.

  VastaaPoista
 10. Marjaisa,
  Kiitos :), seuraan aina mielenkiinnolla, säiden vaihtelua ja luonnon kiertokulkua.
  Olen usein ajatellut, kuinka ihmiset olivat ennen "luonnon armoilla", säiden vaihteluilla ja luonnon kunnioittamisella, oli suuri merkitys olemassaoloon ja elämän säilymiseen. Nykyään ihminen ei enää ole niin riippuvainen luonnonvoimista, tai luulevat niin. Luonnon kiertokulku, sateet,valo ja lämpö mahdollistavat kuitenkin meidän elämämme täällä. Aurinkoista iloista loppuviikkoa sinulle, toivotaan paljon valoa tuleviin päiviin :)

  VastaaPoista
 11. Täyteläiset ja niin keväiset värit hehkuvat kollaasissasi, olet kyllä taitava. Minäkin kuuntelin tänään tiaisia, kaikkein äänekkäin oli pieni töyhtötiainen tai niitä taisi olla kaksikin♥
  Valoisia päiviä sinulle!

  VastaaPoista
 12. Lämmin kevätaurinko läikähti sydämeen tuosta runosta ja noista ruusuista! t. Tupakissi

  VastaaPoista
 13. Manteli,
  Kevääseen kuuluu oranssi auringon hehkun väri. Nuo ruusut olivat niin kauniita! Niistä oli ihan pakko väsätä kollaasia. Kun pakkaset ovat hellittäneet ja aurinko lämmittää, linnut aloittavat laulukonserttisa. Odotan kovasti mustarastaan laulantaa, se on mielestäni niin lumoavan ihanaa.

  VastaaPoista
 14. Pohjoisessa vielä pimeää,optimistit aina yllättää mieli kirkastuu ja tänään hymyilee myös moni muu!

  VastaaPoista
 15. Tupakissi, tervetuloa blogiini, kiva kun saatoin lähettää sylillisen ruusuja, sekä auringonpaistetta sinulle :)

  VastaaPoista
 16. Valde,
  tervetuloa sinulle myös :) toivon, että valo yltää pian pohjoiseenkin saakka. Olen iloinen jos sain sinut hymyilemään ja mielen kirkastumaan :) Iloista viikkoa sinulle ja valoa.

  VastaaPoista
 17. Voisko tuon kauniimmin sanoa, ei sitten millään :)
  Ihan selvästi nyt alkaa sinulla lepo tehdä tehtäväänsä. Tuntuu niin ihanalta, että olet saamassa voimiasi ja sinuun kuuluvaa pulppuavaa iloisuutta yms takaisin. Toivottavasti ne hirmusäryt pysyisivät taka-alalla. Halimuksista siko;)

  VastaaPoista
 18. siis sisko... ärrsyttävä minulle tyypillinen kirotusvire tunki taas tekstiin...

  VastaaPoista
 19. Kaarnikka,
  Olen löytänyt oman itseni ihan uudelleen. Vaikka välillä särkee ei se ole ylivoimaista, kun ei ole muuta stressiä. Uutta ideaa ja ajatusta tulee valtavat määrät, pitää toppuuttaa itseään, ettei niiden toteuttamisesta tule stressiä. Kirjoitan vihkoon ideat, toteutan pikkuhiljaa. Mikä vire, oikoluin ihan suvereenisti, enkä huomannut mitään :)

  VastaaPoista
 20. Ihanaa oranssia, lempivärini niinkuin tiedät :) Hieno homma että kolotuksista huolimatta jaksat nähdä kaunista, se onkin suuri voimanlähde. Meille tuleekin runsaasti puhuttavaa kaikista kivoista asioista, kun taas nähdään.

  VastaaPoista