Tervetuloa

Pieniä hetkiä elämän arjessa, ohi kiitäviä tuokioita, kiitollisuutta. Utuisia taikatuokioita kun tarina tarttuu sormiin. Ihmetystä luonnon helmassa linnunlaulun kaikuessa korviin. Ajatuksia, iloja unelmia ja suruja. Unien kiehtovaa maailmaa. ©Asta Gyldén-Lahtinen
tiistai 25. heinäkuuta 2023

Eletyt päivät

 

Joissain päivissä on enemmän aikaa, tähtipölyä ja taikaa.  Minuutit venyvät rajattomiksi ja niiden merkitys häviää. Silloin surffaan ajan aallonharjalla vaivatta, ajattomuuden kuplassa. Kaikki on kevyttä, ilmavaa ja helppoa. Ilo ja innostusus kannattelevat päivää. Tasapaino ja rauha asettuvat sisimpään ja tunnen kuinka elämänvoima sykkii kehossani vapaana ja voimallisena. .

Sitten on päiviä, jolloin olen kuin vikaan viritetty soitin. Jumittunut ohjelma tietokoneessa,  joka lataa ja lataa mutta ei valmistu. Tahmeaan aineeseen tarttunut möhkäle. Aina, väärään aikaan väärässä paikassa ja myöhässä jostain, jossa olemisesta ei ole mitään tietoa. Nämä päivät voivat olla kiduttavan pitkiä kärsimyspolkuja, tai sitten ne sujahtavat käsistä kuin liukas saippua suihkussa. 

Illalla ihmettelen sotkuisen päivän vyyhtiä ja totean, että se on solmuja täynnä. Hyvin sekava aikaansaamattomuuden ja väsymyksen synkkä performanssi.

Nämä eletyt päivät, täynnä niin erilaista elämää, silti yhtä arvokasta. 

Kiitos elämästä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti