Tervetuloa

Pieniä hetkiä elämän arjessa, ohi kiitäviä tuokioita, kiitollisuutta. Utuisia taikatuokioita kun tarina tarttuu sormiin. Ihmetystä luonnon helmassa linnunlaulun kaikuessa korviin. Ajatuksia, iloja unelmia ja suruja. Unien kiehtovaa maailmaa. ©Asta Gyldén-Lahtinen
perjantai 4. tammikuuta 2013

Veden rytmi

Jäiden alla kuulen sen,
kumean kauniin sävelen
pisarat kristallin kirkkaat
kesän päivät raikkaat
mieleeni tulvahtaa. 

 Veden laulua  kuuntelen
aikaa paikkaa nyt muista en.

Kevättä, valoa ja lämmintä kohden olemme menossa.
Alla kuvaamani video Posion matkalta viime syksynä
Taustalla rummuttelen sisareni Valorun kanssa.
-
-Valokki-


6 kommenttia:

 1. Kävin tutustumassa maalauksiisi. Pastellityöt jäivät mieleeni. Niin upeat värit ja asetelmat. Samoin öljyväri kahvi ja konjakki. Hieno!!! Toki muutkin työsi ovat taidokkaita, esim. voimaeläimistä punaiset kotkat! Upea!!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos Kiiris, maalaaminen on hauskaa. On vain niin vaikeaa välillä päästä alkuun piirtämisessä ja maalaamisessa. Pitää oikein patistaa itseään. Mielessä on monta ideaa erilaisien tekniikoiden toteuttamiseen.

   Poista
 2. Veden ääni on voimaannuttava. Tosin mökillä, jos myrskyää monta päivää, se alkaa vähän ahdistaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täällä Kyrönjoella on paljon kivoja koskia joiden äärellä on mukava katsella veden juoksua. Meren pauhu on myös ihanaa, mutta jos on oikein kova myrsky se voi olla toisaalta väsyttävää ja hieman peloittavaakin.

   Poista
  2. Vesi, olipa se meri, järvi tai joki on melkein pakollinen asia itselleni. Katsotaanpa nyt miten käy seuraavan paikan suhteen. Kiva taustaefektikin tässä oli:)

   Poista
 3. Mahtavaaa! Kunpa minäkin osaisin tehdä Lapinrumpujen äänen tänne blogiin. Se olisi tavoitteenani tälle keväälle. Mutta paljon täytyy opetella ennen sitä.
  Posio ei olekaan kovin kaukana kotoani.
  Blogisi vaikuttaa oikein mielenkiintoiselta!

  VastaaPoista