Tervetuloa

Pieniä hetkiä elämän arjessa, ohi kiitäviä tuokioita, kiitollisuutta. Utuisia taikatuokioita kun tarina tarttuu sormiin. Ihmetystä luonnon helmassa linnunlaulun kaikuessa korviin. Ajatuksia, iloja unelmia ja suruja. Unien kiehtovaa maailmaa.
torstai 5. heinäkuuta 2012

Aurinkotuli kotkat / Sun fire Eagels

Sain vihdoin tästä taulusta valmiin. Tästä tuli energiataulu,
tulee aina voimallinen tunne sitä katsellessa.
Olen maalanut taulun jo aikaisemmin, siitä on olemassa toinenkin versio.
En ollut tähän tauluun kuitenkaan tyytyväinen, joten korjailin sitä vähän. Nyt se saa kelvata.
Fantasia-tyylinen kuva syntyi voimallisilla väreillä.
Tämä voisi olla myös voimaeläin taulu.
 Maalaan juuri yksittäisestä kotkasta omaa voimaeläin taulua.
Auringon voimaa ja lämpöä loppuviikkoonne !
-Valokki-

16 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Kiitos Suvenkeiju, tämä taulu vaati hieman tuskaa valmistuakseen. Hyvänlaista luomisentuskaa. Ihan vähän vaalennin värejä, ne olivat aluksi ihan silmiinpistävän kirkkaita.

   Poista
 2. Vastavärit tuovat hienosti toisensa esiin. Sinulla on oikein maalausbuumi. Samaa touhua on täälläkin. Kun kerrankin voi maalata ulkona, eikä haise. On vain ollut liian pitkä väli, eikä osaa mitään, mutta eiköhän sivellin vanhan reitin löydä, kunhan etsin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nyt on hyvä fiilinki maalaamisessa, ideaa on tullut paljon. Harmillista, että kuitekin on niin paljon muuta joka vie aikaa. Maalaamiseen pitäisi saada keskittyä rauhassa.Pitäisi paeta jonnekkin muutamaksi viikoksi. Päälle painaa myös markkinat elokuulla, joihin valmistan koruja. Kaikki käy minulta niin hitaasti. Mutta olen äärettömän onnellinen, että pystyn tekemään näitä. Alussa on hankalaa kun on ollut pitkä tauko maalaamisessa, minulla oli 10 vuotta. Kun vain sitkeästi jatkaa sutilointia, se alkaa sujua aina vain paremmin.

   Poista
 3. On kyllä hieno ja voimakas maalaus, pidän tuosta aurinkopallerosta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Anja, halusin tehdä tästä sellaisen energiataulun. Sitä katsellessa tulee voimallinen tunne :)

   Poista
 4. Aivan hurmaavat värit! Kotkat niin viisaan näköisiä. Hieno työ, täytyy ihan mennä vielä ihastelemaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Kiiris, kotkien kanssa oli aluksi vaikeaa päästä yhteisymmärrykseen. Eivät suostuneet oikein asettumaan nätisti kankaalle. Nyt ne ehkä ovat siinä niin kuin halusin.

   Poista
 5. Hieno! Minulle tulee aina vain mieleen tästä Inkat. En osaa selittää, oisiko nuo värit vai mikä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä, tämä on Inka tyylinen. Varmasti tuo väritys vaikuttaa siihen.

   Poista
 6. Sain nyt niin paljon voimaa, että pakkaan pensselit mukaan lomalle. Mökillä en ole ennen maalannut, mutta kerta se on ensimmäinenkin. Taulusi värit ovat rohkeat ja miellyttävät!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä! Jes! Olen onnistunut, jos innostan tauluillani muitakin maalaus harrastuksessa. Otan myös kaikki välineen nykyään mukaan jos menen pidemmäksi aikaa mökille. Aiemmin käytin aika neutraaleja ja varovaisia värejä. Nyt haluan räiskyä ja kokeilla ihan mitä mieleen juolahtaa. Se on kait vain hyvä.

   Poista
 7. Mykistävä maalaus, jäin sitä tuijottamaan... Ihanat värit! Itselläni on jonkin sortin itseluottamuksen puute piirtämisen ja maalaamisen suhteen. Ei oikein ole maniakaan ostaa värejä ja välineitä tällähetkellä. Nyt olisi sitä aikaa piirtää ja päässä on ideoitakin, mutta, mutta...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. TulentekijäTuikku, tällä hetkellä voimakas sininen oranssi ja keltainen tuntuvat tunkevan pintaan. Seuraavaan kotkatauluuni halusin kuitenkin laittaa jo lilaa sävyä. Helposti juuttuu pian samoihin väreihin. Rakastan värejä ja nyt niiden sekoittelu ja sutiminen ovat niin mukavaa. Osaat varmasti piirtää ja maalata, sen verran olen nähnyt kynäsi jälkeä. Alussa se on hankalaa. Ei kannata ajatella, että tauluista pitäisi tulla täydellisiä. Liika etukäteis suunnittelu voi myös kangistaa. Nuo mandalat ovat kivoja. Voi antaa ihan ajattelematta pensselin viedä.

   Poista
 8. On todella hieno voimallinen kuva ! Vahvat värit, silmät ja nokat ovat täynnä voimaa. Aiotko tehdä kaikista voimaeläimistä taulut ?
  Olisi kiehtovaa nähdä tiikeristä maalaamasi voimataulu.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Perhotar,
   Aikomukseni on maalata pikkuhiljaa näitä voimaeläimiä. Tähän asti ovat ideat tulleet sattumanvaraisesti mieleen. Suunnittelu listalla ovat ainakin lumileopardi, pantteri, hevonen, kauris, jänis, karhu, korppi, kolibri, käärme ja se tiikerikin jos saan siitä otteen ;).

   Poista