Tervetuloa

Pieniä hetkiä elämän arjessa, ohi kiitäviä tuokioita, kiitollisuutta. Utuisia taikatuokioita kun tarina tarttuu sormiin. Ihmetystä luonnon helmassa linnunlaulun kaikuessa korviin. Ajatuksia, iloja unelmia ja suruja. Unien kiehtovaa maailmaa. ©Asta Gyldén-Lahtinen
keskiviikko 2. toukokuuta 2012

Voimaeläin taulu Ilves Power animal painting (Lynx lynx)

Sain kuin sainkin Ilves taulun valmiiksi. Tämän kanssa minulla oli hieman
vaikeuksia. Turkin väritys ei meinannut asettua kohdalleen.Ympäröivät
sivuelementit eivät oikein miellyttäneet minua. Tarkoitus oli
saada aikaan vaikutelma, että eläin luikkii jostain pusikosta.
No tällainen tämä halusi olla ja saakin nyt olla.Ilves

PÄÄTEEMA:
Salaisuuksien pitäminen, suojeleminen, opas.
Ilveksellä on kyky liikkua läpi ajan ja paikan, kohdata Suuri Hiljaisuus - se on salaisuuksien tietäjä.
 Veli tai sisko Ilves omaa henkilökohtaista voimaa ja tuntee tien aarteiden luokse.

PARANTAVA VOIMA:
Ilveksen parantava voima on selvänäköisyyttä.
Ilves näkee pelkojen taakse, se löytää piilotetut totuudet, mutta se ei paljasta näitä tietoja - Ilves tietää.
 Alkuperäiseen tekstiin linkki alla
http://www.energiakeskus.com/energiasivut/intiaanit/voimaelaimet-a-i.php 
Power animal paintings
Kaikille aurinkoa ja valoa !
 sekä hyvää energiaa !
-Valokki-

6 kommenttia:

 1. Onpas kaunis ja ihana voimaeläintaulu! Siinä on vahvasti voiman tuntua ja silti myös hyväntahtoista myhäilevää hyväntuulisuutta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämän taulun valmistuminen oli työläämpi kuin esimerkiksi huuhkaja-taulu.
   Se tulla tupsahti vaivatta. Mietin pitäisikö tähän tauluun vielä lisätä vähän väriä. Yritin saada tähän vähän usvaista ja utuista tuntua. Näitä on kiva tehdä, kaikki muu unohtuu täysin maalatessa.

   Poista
 2. Katsopas tarkkaan piirustustasi ilveksestä. Siinä ruohot muodostavat kädet ja ilves on selvästi naisen sisällä. Päätä ei näy, eikä ole tarpeenkaan. Hieno!

  Maalauksessa on voimaa. Ilveksen silmät ovat erityisen ilmeikkäät ja hienot. Upea tuli. Kohta sinulla on aikamoinen sarja.

  Minäkin maalasin juuri "voimaeläimen", se on Uunartin puolella. Käypä kurkkaamassa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hauskaa kuinka huomasit tuollaisen hienon jutun taulussa. Olen huomannut, että maalaan aina ensimmäiseksi eläimen silmät lähes valmiiksi asti. Vasta sitten aloitan muun maalaustyön. Herätän eläimen henkiin, silmissä on sielu, muu tulee tauluun itsestään. Olen nyt valtavan innoissani näistä voimaeläin aiheista. Seuraavana tauluun haluaa Saukko, luonnos on jo valmis, mutta pitää saada lisää canvas pohjia. 30 x 30 cm kokoiset ovat nyt loppu. Haluan tehdä näistä kaikista saman kokoisia. Muun kokoisia pohjia on kyllä, ehkä maalaan niihin jotain tässä välissä. Olen valtavan onnellinen, että sain uuteen alkuun tämän piirtämisen ja maalaamisen. Se antaa valtavan paljon energiaa, jo edellistä työtä tehdessä uusi idea pukkaa pintaan.

   Poista
  2. Ps kävin katomassa maalaustasi, se oli valtavan hieno. Pidän Leijonainen töistäsi, niissä on jotain myyttistä ja salaperäistä. Jotain menneestä ajasta.

   Poista
 3. Voi vitsit, miten kivoja nämä on! Itselläni on ollut töissä seinällä jo kauan ilveksen kuva, jotta jaksaisin jatkaa, siihen asti kuin on tarpeellista. Ilves puhuttelee minua juuri siksi, että se on kissojen tapaan jotenkin niin itsensä, varma, horjumaton ja vahva yksinäisyydessään. Nyt juuri toin kuvan kanssani kotiin. Hymmm..mieli onkin jo jotenkin luopunut, ehkä jotain uutta ilmenee...

  VastaaPoista